Parets inaugura l’exposició de pintura “Pinzellades i flors de Mollet”del Club Social La Llum i la Fundació Sanitària Mollet

Parets del Vallès va inaugurar ahir, 30 d’octubre, l’exposició de pintura “Pinzellades i flors de Mollet”al Centre Cultural Can Rajoler. Per part de l’Ajuntament de Parets, la inauguració va estar presidida per la vicealcaldessa i regidora de Salut, Casandra Garcia, la regidora de Drets Socials, Gemma Garcia, i la regidora de Benestar Emocional, Paola Gratacós. L’exposició va anar a càrrec de la Fundació Salut Mental Catalunya Club Social La Llum i del Servei de rehabilitació comunitària de la Fundació Sanitària Mollet, a més, l’acte va comptar amb una interpretació artística de dansa social a càrrec del grup Horai.

Les obres de l’exposició es podran visitar fins al 6 de novembre a l’equipament, en horari de 15 a 20 h, les tardes de dilluns a divendres i, de 10 a 13.30 h, els matins de dijous i dissabte. La mostra recull diferents obres fruit d’unes pràctiques creatives que s’estableixen en tallers artístics que responen no només a unes necessitats terapèutiques sinó també culturals. L’exposició s’ha preparat des de la Taula de Salut Mental Vallesana i forma part d’un projecte transformador per a les persones dins del marc de la Salut Mental.