El 29è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2024 crea una categoria per fer visible el col·lectiu LGTBI 

El 29è Premi de Fotografia Sant Vicenç 2024 ja ha obert convocatòria enviar les obres a tots aquells que vulguin participar. La convocatòria inclou enguany una categoria dedicada a les persones del col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.  

Segons ha explicat la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, “enguany hem incorporat una tercera categoria dedicada al col·lectiu LGTBI amb la intenció de seguir treballant per aconseguir una ciutat cada cop més inclusiva, diversa i justa. La nostra voluntat és oferir espais d’expressió on es posin de manifest, amb especial sensibilitat, les diferents maneres de ser i de sentir-se”.

La inscripció al concurs és gratuïta i hi poden participar totes les persones aficionades a la fotografia que ho desitgin.

Cada participant pot enviar fins a un màxim de tres obres per tema, en color o blanc i negre, que no hagin estat premiades en altres concursos i que no s’hagin presentat anteriorment a aquest.

Pel que fa al format, s’admeten tant en digital com analògic. En aquesta edició, les categories són Mollet, Lliure i Mollet amb orgull.

El veredicte es farà públic el 12 de gener de 2023, a les 19 h, al Centre Cultural La Marineta.

Categories i premis

MOLLET

Ø  Primer premi: 300 € i diploma.

Ø  Segon premi: 200 € i diploma.

Ø  Tercer premi: 150 € i diploma.

LLIURE

Ø  Premi únic: 250 € i diploma.

MOLLET AMB ORGULL

Ø  Premi únic: 250 € i diploma.