El Pool Mir A s’endú per segona vegada consecutiva la Copa Amoba

El Pool Mir A s’endú per segona vegada consecutiva la Copa Amoba, després d’imposar-se 10-6 als del Only Billar Pool Fiction. En una final molt emocionant on els campions s’han refet ràpidament d’un mal inici i a partir de llavors han dominat l’enfrontament sabent mantenir una petita avantatge fins el resultat final.

El premi al Millor Jugador de la Final se l’ha emportat el Sergio Jiménez del Pool Mir A. Guanyant els enfrontaments claus. Billarista de categoría Segona A que ha beneficiat moltíssim al seu equip en els moments importants de la final.

Per l’equip campió han format: Dani González (Campió d’Espanya Sub 19 en Bola 10 i 3er en Bola 8, 1 Lliga d’Amoba, 1 Millor Jugador de la Lliga, 2 Copa d’Amoba sent-ne el Millor Jugador, 4 vegades Millor Júnior de l’Open Catalunya), Jose A. Vázquez (2 Copa d’Amoba, 1 Campió de l’Open Catalunya Popular i 1 Campionat de Segones de L’Endroit), Iván Díaz (2 Copa d’Amoba), Sergio (2 Copa d’Amoba) i Jowy Casas (2 Copa Amoba, 1 Campió de l’Open Catalunya Popular).
Pels finalistes: Sergio Macías (10 vegades Campió de Primera d’Amoba, de les quals 8 sent Millor Jugador), Juan Cervera (1 Open Catalunya Popular i 6 Lligues d’Amoba Primera), Àlex Padilla (1 Open Catalunya Popular i 4 Lligues de Primera d’Amoba), Said Laoukili (8 lligues d’Amoba, sent una vegada el Millor Jugador, 5 campionats de L’Endroit), Víctor Castro (1 Lliga d’Amoba), David Gómez “Pijo”(1 Lliga d’Amoba).

El Millor Equip de Segona, ha estat el PPP del local La Palmera de Terrassa.

“Amb aquesta sisena edició de la Copa estem consolidant una competició que és divertida i competitiva alhora a la meitat de la nostra Lliga Regular, on es poden enfrontar les categories havent-hi hàndicap pels de segona. I jugant diferents modalitats de billar americà dins el mateix enfrontament”, ens expliquen des d’Amoba.

La seu de la Final ha estat el Bar La Granja. En aquesta edició han participat 40 jugadors dels 8 equips classificats, la majoria de Mollet.