La Policia Nacional ha detingut al responsable d’una plantació de marihuna trobada a Mollet

La Policia Nacional ha detingut el responsable d’una plantació de marihuana situada en una nau industrial de Mollet del Vallès, que ja va ser desmantellada el mes de juny passat en una primera fase d’aquesta operació policial, en què es van requisar 1.350 plantes.

Segons informa aquest dimarts la Policia Nacional, en aquesta segona fase ha estat detinguda la persona encarregada de la cura de la plantació, en què hi havia també en el moment del seu desmantellament 260 grams de cabdells i 1.414 grams de marihuana picada.

La Policia Nacional intenta ara localitzar altres implicats d’aquesta plantació, si bé el cos dóna per desarticulat completament aquesta organització criminal.

El detingut està acusat dels delictes de pertinença a organització criminal, contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric.

En aquesta segona fase de l’operació, es va realitzar així mateix un segon registre a una nau industrial de la localitat de Sant Fost de Campsentelles, si bé, quan van arribar els operatius, aquesta havia estat desmantellada de manera precipitada, deixant restes de plantes i de marihuana picada.

L’organització criminal desarticulada estava perfectament organitzada, tenint assignada a cadascun dels seus integrants una funció diferenciada per al funcionament perfecte de la xarxa de producció indoor de marihuana.

Les persones encarregades de la plantació vivien a la mateixa nau industrial, en condicions d’insalubritat, envoltats de material altament perillós i tòxic, amb risc a més d’incendi atesa la instal·lació d’electricitat realitzada per al cultiu.

La investigació, que continua oberta, ha estat duta a terme per la Brigada Local de Policia Judicial de Cornellà de Llobregat.

El detingut va passar a disposició del jutjat corresponent i va quedar en llibertat amb càrrecs.