Mossos i Policia Local donaran xerrades per prevenir el mal ús de les noves tecnologies al món de l’esport

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat un seguit de xerrades per informar i donar pautes per prevenir les conseqüències negatives que en el món de l’esport pot arribar a provocar un mal ús de les noves tecnologies. La iniciativa compta amb la col·laboració i la participació dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Municipal.

A la primera trobada, que serà el dijous 16 de novembre, s’han convocat els presidents i les presidentes d’aquelles entitats esportives de Mollet que tenen esportistes de base.   

Segons el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, Leo Conde García “el món de l’esport no és aliè als riscos que comporten les xarxes socials i el mal ús que se’n poden fer, arribant, per exemple, a l’assetjament de companys i companyes” i per aquest motiu “hem cregut convenient, en col·laboració amb els Mossos i la Policia Municipal, organitzar aquest cicle per donar pautes als nostres joves esportistes de com procedir d’una manera respectuosa i prevenir els mals usos”.

L’activitat esportiva, sigui individual o col·lectiva, comporta molts escenaris amb multituds d’interrelacions, ja sigui al terreny de joc, als desplaçaments als partits, a les relacions entre els companys, al vestidor, als campus o a les estades i tornejos amb pernoctació.

I davant d’aquests entorns, on l’ús de les noves tecnologies, especialment de les xarxes socials, és constant, l’objectiu d’aquest cicle de xerrades és fer pedagogia, informar i donar un seguit de pautes perquè el seu ús sigui respectuós.