Les dones cobren protagonisme en la segona edició del Sound Park, el festival de música electrònica

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat la 2a edició del Sound Park, el festival de música electrònica que es durà a terme el proper 18 de novembre al Parc de les Pruneres de 12 a 22 h. Un any més, l’activitat serà gratuïta.

En aquesta edició tornaran a participar artistes de la ciutat i comarca així com djs de renom internacional.

Per la regidora de Joventut, Encarna Ortiz Jurado, “amb aquesta segona edició refermem el nostre compromís de donar continuïtat a un projecte pioner que va néixer primer de la mà d’en Victor i que ara  ja compta amb un grup motor de joves de la nostra ciutat que, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ens ha portat a consolidar aquesta iniciativa i fer-ho amb un cartell molt potent”. La regidora ha afegit que “seguirem treballant per fomentar l’oci juvenil i familiar que tingui en compte els diferents gustos i propostes ciutadanes”.

De la seva banda, Víctor Rues, dj, productor musical de Mollet i impulsor de la iniciativa, ha destacat “un cartell de renom internacional on les dones són les protagonistes”. En referència a l’edició anterior, el productor musical ha agraït “la implicació de molta gent que ha contribuït a l’organització i que ens permet pensar que seguirem creixent”.   

El Festival és una iniciativa que s’emmarca dins del projecte Suport a Iniciatives Juvenils, que dona suport i acompanyament a les propostes del jovent de la ciutat amb l’objectiu d’afavorir el creixement dels joves a nivell personal i la vida sociocultural a Mollet del Vallès.