Mollet del Vallès opta al Premi Ciutats Educadores 2024

El Consell d’Infants, ha dut a terme diferents actuacions

El municipi de Mollet del Vallès ha estat nominat al Premi Ciutats Educadores 2024, que atorga l’Associació Internacional de Ciutats Educadores. El nom de les 3 poblacions guanyadores se sabrà el mes de febrer vinent i els guardons es lliuraran en el marc del XVII Congrés de Ciutats Educadores, que se celebra el mes de maig vinent a Curitiba (Brasil).

Mollet del Vallès opta al Premi Ciutats Educadores presentant un conjunt d’actuacions en matèria de sostenibilitat dutes a terme en diferents edicions del Consell d’Infants. Les ciutats candidates al guardó havien de presentar experiències en l’educació per la sostenibilitat, en sostenibilitat social o en sostenibilitat ambiental i econòmica.

Un total de 55 ciutats d’arreu del món han estat escollides candidates al Premi Ciutats Educadores 2024, de les quals 11 són espanyoles.

El premi s’atorga a 3 de les poblacions candidates. Els guardons es lliuraran en el marc del XVII Congrés Internacional de Ciutats Educadores, que se celebra els dies 21 al 24 de maig a la ciutat de Curitiba (Brasil). Representants de ciutats d’arreu del món hi assistiran per reflexionar i debatre sobre la sostenibilitat social, ambiental i econòmica i sobre l’educació per la sostenibilitat.