Es reactiva l’operatiu de recerca del treballador de l’Hospital de Mollet desaparegut ara farà un any

Familiars i amics continuen esperant notícies sobre el veí de Les Franqueses del Vallès i treballador de l’Hospital de Mollet Jose Antonio Martínez López, que va ser vist per última vegada a la Serra de Béjar el 29 de desembre de 2022. Després de gairebé un any sense rastres, i amb diverses recerques que han fracasat, els esforços per trobar-lo es redoblen amb un macrooperatiu previst pels dies 2 i 3 de desembre, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.

Aquesta missió de rescat estarà coordinada pel GREIM i implicarà les Delegacions de Govern de Castella i Lleó, Extremadura i Catalunya, així com els governs autonòmics corresponents. A més, es sumaran les Unitats Canines de Rescat d’Arrate, els Bombers de Zamora i els Bombers d’Alacant, juntament amb diversos grups de voluntaris que no han deixat d’ascendir a la serralada.

Es comptarà amb el suport de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), que proporcionarà una previsió del temps a la Serra de Béjar per al dilluns, dimecres i divendres d’aquella setmana. Això permetrà als coordinadors de la missió prendre decisions informades sobre la viabilitat de l’operatiu.

La família i amics fa una crida a la difusió per reactivar l’atenció sobre aquest cas.