Mollet organitza dues rutes per la ciutat i entorns on es marquen els 22 elements “imprescindibles” de la ciutat

Des d’aquesta setmana, Mollet disposa de dues rutes circulars autoguiades amb codis QR per conèixer espais i elements atractivament turístics de la ciutat i de Gallecs. Es tracta d’un itinerari urbà d’aproximadament 6 km i un altre, al qual s’hi suma l’espai d’interès natural de Gallecs, d’uns 10 km.

Els dos itineraris comencen i acaben al Museu Abelló, pròxim a l’estació de Mollet-Sant Fost, per poder-hi arribar amb transport públic.

A cadascun dels 22 elements seleccionats per a aquestes rutes, hi ha una placa amb una foto i un codi QR gran que enllaça amb una fitxa descriptiva amb informació de l’Imprescindible que s’hi veu.

Dos codis QR més petits, a la part baixa de cada placa, enllacen amb dos plànols descarregables en PDF amb els traçats dels recorreguts i els punts d’interès remarcats.

Els elements que s’han senyalitzat són:

·Museu Abelló

·Casa del Pintor

·Parc de les Pruneres

·Dona d’Aigua

·L’Arlequí

·La Garriganga

·Mercat Municipal

·A de Brossa

·Ajuntament

·Plaça de Pau Casals

·Menhir de Mollet

·Parc de Can Mulà

·Parc dels Colors

·Can Borrell (masia)

·Parc de Can Borrell

·Gallecs

·Església romànica de Santa Maria de Gallecs

·Parc de la Plana Lledó

·Can Gomà

·La Marineta

·Font Modernista

·Plaça de Prat de la Riba

Segons la regidora de Turisme i Promoció de la Ciutat, Estela Mas Cagide, “amb aquesta iniciativa volem apropar i donar a conèixer encara més als molletans i a les molletanes aquells espais i aquells punts d’interès que tenim a la ciutat i apropar-los també a totes aquelles persones que visitin Mollet per tal que també puguin conèixer i gaudir de part del nostre patrimoni”.

Per dur a terme aquest projecte, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha comptat  amb suport de la Diputació de Barcelona.