Performance pel 25 de Novembre, Dia internacional  per l’Erradicació de Violència contra les Dones”

Mollet s’ha adherit un any més al Dia Internacional per a l’Erradicació de la Violència vers les Dones, que se celebra aquest dissabte 25 de novembre,  amb un seguit d’activitats adreçades a tothom amb l’objectiu de continuar treballant per fer front a aquesta xacra.

L’acte central s’ha fet avui 24 de novembre a les 12 del migdia amb la lectura del manifest unitari que es s’ha davant la Casa de la Vila amb la participació de les associacions i grups de dones i els instituts de Secundària de Mollet. L’acte ha aplegat centenars de persones, entre elles representants de la majoria de grups municipals.

L’acte ha finalitzat amb una performance en la que l’alumnat de l’ISO i d’Educació Infantil de l’Institut Gallecs, amb la col·laboració d’alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa, on s’han recordat les 52 dones que aquest 2023 han mort a causa de la violència masclista.