Mollet commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Mollet commemorarà el Dia Internacional de les persones amb Discapacitat amb un ampli programa d’activitats organitzats per l’Ajuntament de Mollet del Vallès a través de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats. L’acte central serà divendres dia 1 de desembre a les 11 h amb la lectura del manifest al pati del Centre Ocupacional del Bosc.

Aquest any s’ha dut a terme una activitat als diferents centres on l’alumnat i els i les usuàries han fet un dibuix amb el lema d’enguany, “TOTS IGUALS, TOTS DIFERENTS”. De tots els dibuixos de cada centre se n’ha escollit un que s’imprimirà en una samarreta que es vendrà al públic. Aquesta samarreta també es podrà comprar a les fires de Sant Ponç i a la Fira d’Artesans.

L’acte central del dia de les persones amb discapacitat es farà aquest divendres 1 de desembre a les 11 h. al pati del Centre Ocupacional del Bosc . Es farà la lectura del manifest i es presentaran les samarretes que s’han creat a través del dibuixos dels centres. També es podrà veure una exposició de tots els dibuixos. Hi participaran el CDIAP, EMEE Can Vila, CO del Bosc, CET Alborada i centre de dia – residència La Vinyota.

Durant el mes de desembre també es representaran les funcions de teatre que fan a l’Escola Can Vila (12 i 14 de desembre a les 14.45 h a Can Gomà) i al Centre Ocupacional del Bosc (19 de desembre al menjador del CO del Bosc a les 14.30 h).