L’encesa de l’arbre de la plaça Catalunya dona el tret de sortida a les Festes de Nadal a Mollet

Aquest divendres s’han iniciat les Festes de Nadal i Reis a Mollet amb la tradicional encesa de la il·luminació nadalenca i la de l’arbre de la plaça Catalunya. L’acte va comptar amb una representació institucional encapçalada per l’alcaldessa Mireia Dionisio i representants de diverses entitats comercials de la ciutat.

La campanya d’enllumenat nadalenc de Mollet del Vallès compta enguany amb un nou arbre a l’Hospital, que s’afegeix al tradicional de la plaça Catalunya. Enguany, a més, s’il·lumina l’Arc de les Pruneres, s’incrementa l’enllumenat a la Rambla Nova i es posen motius nadalencs a la placeta de la plaça Abelló.

A més, es manté l’enllumenat a l’avinguda Caldes. Al barri de Can Borrell, s’encén la Masia i es reforça amb banderoles els carrers Francesc Layret, Gallecs i l’avinguda Rivoli. També al barri de Lourdes es col·loquen banderoles als carrers Folch i Torres, Miguel de Unamuno, Pío Baroja, Gustavo Adolfo Bécquer i Santiago Rusiñol.

La lluminària dels carrers de Mollet, de led, estarà encesa de 17.30 a 23 h. L’enllumenat de l’arbre de la plaça Catalunya tindrà els mateixos horaris, mentre que el de l’Hospital ho farà de 17.30 a 24 h.