CRA’P tanca l’any amb la presentació d’EPIDÈMIA DE BALL de Zoe Balasch i enceta el 2024 amb un nou taller online a càrrec de Mónica Valenciano

El CRA’P posa el punt final a l’any 2023 amb una proposta artística fascinant. El proper 15 de desembre, a les 19:30, l’espai CRA’P obrirà les seves portes per presentar la residència de Zoe Balasch i el seu últim projecte: EPIDÈMIA DE BALL. Una exploració interdisciplinària que fusiona la coreomania amb elements com la llum, el so i els estats de trànsit, amb l’objectiu de reinterpretar les corporeïtats coreiques i els moviments desordenats sorgits en aquest context.

El procés de recerca de Zoe Balasch ofereix una oportunitat única per transformar la perspectiva sobre allò que considerem normal o anormal, explorant la bellesa i el tabú des d’una visió crítica i poètica. L’entrada és lliure, però amb aforament limitat, garantint una experiència íntima i immersiva per als assistents.

Per iniciar el 2024 amb energia renovada, CRA’P presenta una proposta innovadora. Mónica Valenciano, guardonada amb el Premi Nacional de Dansa el 2012 en la modalitat de Creació, dirigirà un taller online titulat EL COS MEDIADOR A: ELS 5 SENTITS DEL MOVIMENT. Aquesta proposta, que es durà a terme els dimarts de 12:30h a 14:30h, de gener a maig, explorarà el cos com a lloc d’aparició, l’espai com a crida, el temps com a respiració de la presència en curs, la presència com a transparència i el moviment com a lloc de descobriment.

Mónica Valenciano ha consolidat la seva reputació a nivell nacional i internacional, presentant els seus treballs en prestigiosos festivals d’Espanya, Europa, Estats Units i Amèrica Llatina. La seva col·laboració contínua amb “El Bailadero – G.I.B.” i la seva implicació en programes acadèmics com el Màster de Creació a la Universidad Carlos III destaquen la seva dedicació a la creació i la investigació artística.

Amb aquestes dues propostes excepcionals, CRA’P consolida el seu compromís amb la promoció de la recerca i la innovació en les arts escèniques. Amb la diversitat de perspectives i la riquesa artística que caracteritzen aquestes propostes, CRA’P promet tancar l’any amb brotxa d’art i obrir el 2024 amb un impuls renovat cap a l’exploració i la creativitat.