Mollet posa en marxa el dispositiu Grèvol, que reforça la seguretat a les zones comercials de la ciutat

La Policia Municipal de Mollet del Vallès iniciarà un any més el dispositiu Grèvol, que reforça la seguretat a les zones comercials de la ciutat. Un dispositiu coordinat amb els agents de la unitat de proximitat de la Policia Municipal i Mossos d’Esquadra, agents de patrulles i els agents cívics, que es durà a terme entre l’11 de desembre i el 5 de gener.

Els agents realitzen una vigilància preventiva a les zones comercials de la ciutat  per garantir la seguretat a l’espai públic i facilitar la mobilitat de les persones i dels vehicles. El agents de la Policia Municipal i dels Mossos d’Esquadra, així com els agents cívics, fan el patrullatge a peu per diferents carrers de la ciutat alhora que mantenen un contacte amb els comerciants. En dies assenyalats, també es realitzarà un patrullatge mixt d’agents de la Policia Municipal i Mossos d’Esquadra.

També es faran vigilàncies estratègiques a diferents punts de la ciutat i controls de pas de vehicles i persones a les entrades i sortides de Mollet, reforçant sobretot els horaris de tancament dels comerços.