El Centro Cultural Andaluz organitza la seva Tertulia por Villancicos

El Teatre Can Gomà de Mollet del Vallès es convertirà en el punt de trobada per als amants del flamenc aquest proper dissabte 16 de desembre a les 18:30 hores, gràcies a la Tertúlia Flamenca per Villancicos organitzada pel Centro Cultural Andaluz de Mollet.

L’esdeveniment promet una vetllada plena de passió i ritme flamenc, amb la participació d’entitats destacades com Amigos del Rocío del mateix Centro Cultural Andaluz de Mollet. A més, es comptarà amb la presència d’altres agrupacions musicals de renom, com el Coro Hermandad Los Varales de Santa Coloma de Gramanet, el Coro Casa de Granada de Barberà del Vallès i el Coro Sueño Rociero del Centro Cultural Andaluz de Granollers.

Amb la fusió de veus i melodies d’aquestes entitats, els assistents viuran una experiència única i màgica, en la qual els villancicos es fusionaran amb l’essència flamenca per crear una atmosfera festiva i emocionant. La riquesa cultural d’aquestes agrupacions promet transportar el públic a les arrels de la tradició andalusa.

La Tertúlia Flamenca per Villancicos no només ofereix una oportunitat per gaudir de la música i la dansa, sinó que també serveix com a espai d’intercanvi cultural i convivència entre els membres de les diferents entitats participants. Aquest esdeveniment destaca la importància del patrimoni andalús i la seva presència viva a Mollet del Vallès.