Un jove de Mollet mort en combat a la guerra d’Ucraïna

Un jove de Mollet del Vallès ha mort en combat a Ucraïna segons ha confirmat el Ministeri d’Exteriors, tal com havia avançat el rotatiu madrileny ‘ABC’. Segons la publicació, el jove es deia Pau Heras Mena, tenia 26 anys i residia a la població vallesana. Aquest jove formava part d’un grup de dotze persones de l’Estat que el maig del 2022 s’havia sumat a la Legió Estrangera que combat al costat de l’exèrcit d’Ucraïna contra les forces d’invasió de Rússia a canvi d’una retribució econòmica.

ABC explica que el jove va morir fa uns dies mentre combatia al costat de l’exèrcit ucraïnès i que la família va ser avisada immediatament. El Ministeri d’Assumptes Exteriors està en contacte amb els familiars dels joves per donar-los suport en els assumptes administratius a través de l’ambaixada espanyola a Kíiv.