Mollet amb Cuba recollirà material solidari per Cuba a la Fira de Nadal

Aquest diumenge 17 de desembre, l’entitat Mollet amb Cuba organitzarà una paradeta solidària a la Plaça Catalunya de Mollet, en el marc de la Fira de Nadal. L’esdeveniment es durà a terme de 11 a 14 hores i té com a objectiu recaptar fons i material solidari per al poble de Cuba.

Segons un comunicat emès per Mollet amb Cuba, la paradeta oferirà una àmplia gamma de productes cubans, entre els quals es destaquen cafè, sucre, ron, productes d’artesania, llibres i joguines. La iniciativa busca recolzar el poble cubà i alleujar les dificultats causades pel bloqueig dels Estats Units, que dura ja més de 60 anys i que ha rebut condemna repetida de les Nacions Unides any rere any.

Amb la compra dels articles disponibles a la paradeta, es pretén recaptar fons per fer front a les dificultats econòmiques que pateix la població cubana a causa del bloqueig. Mollet amb Cuba anima a participar en aquesta iniciativa solidària i a mostrar el seu suport al poble de Cuba.

A més, durant aquesta jornada solidària, es recollirà material sanitari i ortopèdic per ser enviat a Cuba. Així, Mollet amb Cuba convida els ciutadans a contribuir amb aquesta col·lecta, ja que les necessitats en aquests àmbits són especialment importants.

Cal destacar que aquesta acció solidària forma part d’una sèrie d’iniciatives que Mollet amb Cuba desenvolupa per conscienciar sobre la situació que viu el poble cubà i contribuir a alleujar-ne les conseqüències.

Finalment, Mollet amb Cuba també ha anunciat que el proper dissabte 27 de gener es donarà inici al 16è Cicle de Cinema Cubà de Mollet amb Cuba al Mercat Vell. Aquest esdeveniment cultural té com a objectiu apropar la realitat cubana als ciutadans de Mollet del Vallès mitjançant la projecció de films representatius de la cultura i la història del país caribeny.