El PSC de Mollet recull joguines per la campanya de Creu Roja

Un any més, el PSC Mollet col·labora amb la Campanya de joguines de Creu Roja. Els militants socialistes de Mollet han recollit diverses joguines que, tal i com demana Creu Roja, compleixen els requeriments de ser noves, no bèl·liques i tampoc sexistes. Les joguines recollides seran lliurades durant la marató de Ràdio Mollet que tindrà lloc el divendres 15 de desembre a avinguda Llibertat durant tot el matí.

“Des del PSC de Mollet col·laborem des de fa molts anys en aquesta campanya, amb l’objectiu de que aquestes festes siguin felices per a tots els i les infants de la ciutat”, recorden des de l’agrupació local socialista.

“Un dels nostres valors principals és la solidaritat, una solidaritat que creiem que ha d’estar emmarcada en un fort Estat del Benestar, que asseguri que tots els ciutadans i les ciutadanes tinguin igualtat d’oportunitats al llarg de la seva vida”, ens diuen.

“És per aquest motiu, conscients de la realitat social d’algunes famílies i els seus infants, volem aportar el nostre granet de sorra per a que les festes siguin un temps d’alegria per a tothom”, indiquen des del PSC molletà.

Finalment indiquen que volen agrair la implicació a la militància socialista que ha col·laborat aportant joguines, així com la gran tasca que la Creu Roja realitza a la nostra ciutat des de fa molts anys.