La Policia Municipal deté tres persones per robatori a l’interior d’un vehicle

Els detinguts, tres joves de Mollet majors d’edat, havien estat descoberts per un veí quan un d’ells acabava d’entrar per la força dins del cotxe. Els agents els van localitzar després que es donessin a la fuga.

Un ciutadà de Mollet va alertar la nit de dimarts passat la Policia Municipal que tres joves en actitud sospitosa acabaven de trencar el vidre d’un vehicle i un d’ells havia entrat a l’interior. Aquest testimoni els va cridar l’atenció i els joves van marxar corrents.

Gràcies a la col·laboració d’un altre ciutadà, van ser localitzats amagats sota diferents vehicles en un pàrquing públic. A l’arribada de les patrulles, novament els tres joves van sortir corrents i finalment els van enxampar, immobilitzar i detenir. Realitzada una inspecció als vehicles estacionats al lloc dels fets, els agents van detectar diferents vehicles danyats.

Els tres joves van ser detinguts per un delicte de robatori a l’interior de vehicle. En la seva actuació, els agents van intervenir diferents eines per realitzar els robatoris i roba per ocultar la seva identitat. Els detinguts son majors d’edat i veïns de Mollet. Entre avui dimecres i demà dijous passaran a disposició judicial.

La investigació continua oberta i no es descarta que estiguin relacionats amb fets anteriors a la zona.