Ara Mollet ERC tria una nova executiva local liderada per Josep Amaya i Núria Bustos

El passat dijous 14 de desembre es va celebrar l’assemblea local de la secció local d’Ara Mollet ERC amb la presencia de més d’una trentena de militants on es va escollir la nova executiva local pels pròxims quatre anys.

La proposta de nova executiva local va ser aprovada per unanimitat dels assistents. Entre els reptes dels pròxims anys, el nou President Josep Amaya destacava que cal “començar el camí per guanyar les pròximes eleccions municipals del 2027 amb un projecte de canvi, d’esquerres, transparent i de govern, com hem fet sempre”. D’altra banda, la nova secretària general Núria Bustos destaca el repte de “fer encara més gran la secció local fent possible augmentant la militància els pròxims anys, la seva implicació i obertura setmanal del nostre local per fer diferents activitats lúdiques, polítiques i d’acompanyament a les persones i les seves necessitats”.

En la nova executiva hi ha cares noves que agafen noves responsabilitats, Mireia Oliva serà la nova Secretaria d’Organització, Sergi Suárez nou secretari de Comunicació i Imatge, Marina Planellas nova Secretaria de Política Municipal o Ramón Pagès nou Secretari de la Gent Gran. S’incorporen noves persones a l’executiva com Ariadna Prat que agafa el relleu de la històrica militant Agnès Galdón al capdavant de la Secretaria de Feminismes i LGTBI o  Judit Mas al capdavant de la Secretaria de Política Sectorial.

Històrics del partit a Mollet del Vallès com Albert Biescas, Alfred Burgeño o Oriol López també seràn a l’executiva com a vocals.

En el seu discurs de comiat, la fins ara Presidenta Meritxell Humbert ha agraït “l’enorme esforç que ha fet durant tots aquests anys l’executiva sortint i els moments difícils que hem hagut de patir aquest mandat com la pandèmia de la COVID-19 que va paralitzar la vida del partit, i ens va fer mal”.

Per la seva banda, la portaveu del Grup Municipal Marta Vilaret ha llançat un missatge d’optimisme de cara als pròxims anys, destacant l’enorme feina feta durant la campanya electoral però també en el dia a dia de la ciutat, recollint les demandes que preocupen a la ciutadania i portant demandes necessària a Mollet i que el govern no aplica. La portaveu destacava en el seu discurs que “queda demostrat que l’única alternativa real de canvi a Mollet és el projecte d’Ara Mollet ERC, i comencem un camí difícil però que ens ha de dur a poder governar la nostra ciutat i canviar-la de dalt a baix després de 40 anys de governs socialistes”.

Al final de l’Assemblea Local, la secció local d’Ara Mollet ERC ha celebrat el seu tradicional Sopar de Nadal amb la militància per felicitar les festes de Nadal i encarar un nou any 2024.