El Feminartist 2024 amplia les artistes seleccionades

L’Ajuntament de Mollet del Vallès obre, un any més, la convocatòria d’arts visuals i musicals per a l’exposició col·lectiva Feminartist 2024. La convocatòria per presentar els treballs serà del 8 de gener al 12 de febrer.

La mostra tindrà lloc del 29 de febrer al 12 d’abril al Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) Joana Barcala, amb motiu del Dia internacional de les dones el 8 de març.

La convocatòria s’adreça a totes les artistes dones del Vallès Oriental i municipis limítrofs majors de 16 anys que s’expressin a través de disciplines audiovisuals o musicals amb temàtiques relacionades amb la dona i la igualtat, reflectint totes les formes de discriminació per raó de sexe, amb especial èmfasi envers l’escletxa salarial, l’explotació sexual i reproductiva i la violència masclista. 

Enguany, i per continuar donant impuls artístic a les dones, es manté la col·laboració amb el Museu Abelló. Com a novetat s’amplia el nombre d’artistes seleccionades, i passa de 2 a 3, que se seleccionaran per exposar individualment al CIRD Joana Barcala i al Racó de l’Artista del Museu Abelló.

La convocatòria està oberta a totes les artistes de manera individual o col·lectiva, que s’expressin a través de qualsevol disciplina i tècnica que pugui ser exposada al CIRD: il·lustració, pintura, fotografia, collage, gravat, etc.