Francesc Ribera presenta “El silenci que heu de tèmer” al Casal Popular El Tabaran

El proper 9 de gener a les 19.30h, el Casal Popular El Tabaran de Mollet organtiza la presentació del nou llibre de Francesc Ribera, conegut com a ‘Titot’. L’autor, que portava vuit anys de silenci literari, trencarà aquesta pausa amb la seva última obra, titulada ‘El silenci que heu de tèmer’.

La novel·la transportarà els lectors a la Mallorca del segle XVII, un període marcat per les pugnes de poder entre aristòcrates i governants. La protagonista, Joana de Santacília, una monja ambiciosa, intel·ligent i invisible per a una societat predominantment masculina, es convertirà en el centre d’aquesta història apassionant.

Ribera, a més de destacar-se com a escriptor, és un reconegut activista cultural i militant independentista. El seu nom ressonarà en el món de la música, ja que és cantant i lletrista, amb una destacada participació en grups com Brams, així com en altres formacions com Mesclat, Dijous Paella o Aramateix.

La presentació de ‘El silenci que heu de tèmer’ serà un esdeveniment que reunirà amants de la literatura i seguidors de ‘Titot’ al Casal Popular El Tabaran. L’autor compartirà els secrets darrere de la seva obra, destacant que aquesta novel·la és el resultat d’un intens procés de recerca i converses amb especialistes, amb l’objectiu de jugar amb la història sense trair-la.

Aquesta no serà la primera vegada que Ribera s’endinsa en el mon de la literatura. Entre els seus èxits es troba l’adaptació de l’obra completa de Guillem de Berguedà, traduïda del provençal al català modern, la qual ha cantat i editat amb èxit.