L’Ainhoa, el primer nadó de 2024 nascut a l’Hospital de Mollet

Els pares amb la seva filla. Imatge de VallèsVisió

Aquest dilluns, 1 de gener del 2024, ha estat marcat pel primer naixement a l’Hospital de Mollet del Vallès. La protagonista d’aquest esdeveniment és la petita Ainhoa Rincón Mejía, que ha esdevingut la primera molletana nascuda aquest any nou. Amb un pes de 2,620 quilograms, la petita Ainhoa va fer la seva entrada al món a les 10:58 del matí. En l’actualitat, tant la mare com la filla es troben en perfecte estat de salut.

Els feliços pares, Laura Mejía i Mario Rincón, han expressat la seva alegria en compartir aquest moment tan especial. La petita Ainhoa, que va arribar a les 36 setmanes de gestació en un part provocat, ha estat àmpliament desitjada per la seva família.

Tot i que el part va ser induït, la sorpresa va ser completa quan la petita Ainhoa va decidir fer la seva entrada al món en el primer dia de l’any. Segons la mare, Laura Mejía, no s’esperaven que la seva filla esdevingués el primer nadó del 2024, una agradable sorpresa que ha omplert de joia la família Rincón Mejía.

El part va transcórrer de manera ràpida, segons el pare, Mario Rincón, qui va destacar que el moment va ser tan intens que no van tenir temps ni d’assimilar-ho. Amb il·lusió i amor, pare i mare celebren la seva primera filla conjunta, essent la primera experiència paterna per a en Mario Rincón i la tercera per a la Laura Mejía, que ja té dos altres fills de 22 i 20 anys. A més, Laura ha compartit la seva felicitat per ser àvia des de fa quatre mesos, contribuint a fer créixer encara més la seva àmplia família.