Pla alternatiu per la Cavalcada de Reis a Mollet en cas de pluja

Davant les previsions meteorològiques que apunten a la possibilitat de pluges aquesta tarda de Reis, l’Ajuntament de Mollet ha establert un pla alternatiu per garantir que la tradicional Cavalcada es pugui celebrar de manera segura i sense contratemps.

  1. La Cavalcada es prepararà per realitzar-se amb normalitat, mantenint l’itinerari previst inicialment pels carrers de la ciutat.
  2. En cas que les condicions meteorològiques no permetin dur a terme la Cavalcada i es decideixi suspendre-la, els Reis Mags se dirigiran al Mercat Vell, on faran una rebuda especial als més petits des de les 18.30 fins a les 21 h.
  3. Si la Cavalcada s’ha iniciat i es constata que no es pot continuar pel recorregut inicial, els Reis es traslladaran al Mercat Vell per continuar la rebuda dels infants fins a les 21h, sempre que les condicions ho permetin.

La Cavalcada de Reis 2024 començarà a l’estació de Mollet-Sant Fost a les 18.08 h, amb Ses Majestats pujant a les carrosses i iniciant el recorregut pels carrers de la ciutat. La rua inclourà 10 carrosses, encapçalades per l’Estrella de Nadal, acompanyades per les bandes locals, com el Centro Cultural Recreativo Aragonés de Mollet y Comarca, el Centro Cultural Andaluz i l’Associació Musical Pau Casals.

L’itinerari previst serà pel carrer de Berenguer III, avinguda Llibertat, Plaça Major, avinguda Burgos, avinguda Jaume I, amb la finalització a l’avinguda Gaudí.

L’alcaldessa de Mollet del Vallès rebrà Ses Majestats a la Plaça Major, on 6 infants triats per sorteig faran lliurament de les claus de la ciutat als Reis Mags. Aquest moment especial inclourà també paraules del Rei Melcior i la recepció de la caixa dels desitjos recollits per l’Associació Mollet contra el Càncer. Mentre els Reis arriben a la plaça, l’escola Lestonnac oferirà una cantada coral a tots els assistents.