Cata Sorín i Curro Fernández tornen a guanyar l’Open Parella Escocesa de L’Endroit

Els Cata Sorín i Curro Fernández, de Barberà i Palau de Plegamans, sumen el seu segon títol al 4art. Open Parella Escocesa L’Endroit després de vèncer 7-2 a Juan Cervera i David Gómez “Pijo” de Mollet, en una final plàcida pels campions. El tercer lloc ha estat per Ridouan El Bachiri i Àlex Sarrià al guanyar 7-4 davant dels Juan Carlos Crespo i Cristian Moyano, que han quedat quarts.

Cal destacar la fermesa que han mostrat els campions, dos màster amb molts guardons al seu haver, des de l’inici, sent superiors a la resta i mostrant perquè éren els favorits.

Palmarès Curro: 1 Campionat d’Espanya per equips,1 de Catalunya individual Júnior, 1 Open Vitòria considerat un dels millors d’Espanya, 7 Lligues d’Amoba sent 1 vegada millor jugador i 1 Copa d’Amoba,1 Open Catalunya Popular de Primera i 1 Campionat de L’Endroit. 2 Open de Parella Escocesa L’Endroit.

Palmarès Cata: 7 Lligues d’Amoba sent el Millor Jugador en 1 ocasió, 3er al nostre Open Catalunya de Parella Escocesa i 2 Open de Parella Escocesa L’Endroit, 1 Open Setmana Santa de L’Endroit.

Pel que fa als finalistes, els dos de Mollet de categoria primera i segona A, han estat força regulars durant la competició sense estar gaire encertats a la final.

Palmarès Juan: 1 Open Catalunya Popular i 6 Lligues d’Amoba Primera.

Palmarès Pijo: 1 Lliga d’Amoba Primera, 1 Lliga de Segona d’Amoba.

En aquesta edició hi han participat 16 parelles, la majoria de Mollet, també de Girona, Cornellà, Igualada, Montcada, Granollers i Barcelona.