Més de 10.000 persones han gaudit de la pista de gel de Mollet

Les activitats programades a Mollet amb motiu de les festes de Nadal han vist incrementada la seva participació. S’ha notat en especial en la pista de patinatge, amb més de 10.000 persones usuàries, una xifra superior a la de l’any passat. Les diferents propostes organitzades han contribuït a promoure el comerç local entre la ciutadania i han impregnat d’esperit nadalenc els diferents espais de la ciutat.

La campanya de Nadal s’ha tancat amb una valoració positiva, amb xifres de participació que superen les de l’any passat. La celebració s’ha enriquit enguany amb l’ampliació de l’enllumenat a l’Arc de les Pruneres i la Rambla Nova; un segon arbre de Nadal, situat a l’Hospital, i el Gran Parc de Nadal a Les Pruneres amb noves activitats. 

Entre les dades destaquen les més de 10.000 persones que han passat per la pista de patinatge, 750 joves han gaudit del Casal de Nadal per a Joves i Infants al Mercat Vell, més de 18.500 han participat en alguna de les activitats del Gran Parc de Nadal al Parc de les Pruneres i 1.500 han entrat a la Casa del Pare Noel, al Mercat Vell.

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha assegurat que “hem aconseguit impregnar de Nadal els carrers de la nostra ciutat i això s’ha reflectit en l’afluència de persones a les diferents activitats organitzades i en l’impuls del comerç de proximitat”. L’alcaldessa ha destacat, a més, “la ferma voluntat de viure unes festes adaptades, amb accions destinades a fer-les més inclusives. Hem fet realitat una campanya atractiva per a tothom, també per a la gent dels municipis veïns, i això és tot un èxit col·lectiu que hem de celebrar”.