El CRA’P comença l’any amb una variada selecció d’activitats

El CRA’P comença l’any amb una variada selecció d’activitats que conviden al moviment i la descoberta.

ENTRENAMENTS DE KALARIPAYATTU AMB ESTHER FREIXA A partir del 9 de gener, l’instructora Esther Freixa repren els entrenaments de Kalaripayattu al CRA’P. Aquesta proposta regular, que es desenvolupa de gener a juny, ofereix sessions obertes a tots els nivells els dimarts i dijous, tant al matí com a la tarda. Les classes dobles programades per a gener són el dia 19, amb una altra el 17 de febrer, i març 1 i 15.

ENTRENAMENTS DE BODY WEATHER AMB CARME TORRENT A partir del 12 de gener, Carme Torrent guiarà els entrenaments de Body Weather tots els divendres de 15h a 17h. Aquesta pràctica escènica investiga les connexions entre els cossos i el seu entorn, explorant la idea que el cos està en constant transformació com el clima, mitjançant complexos processos interconnectats.

CICLE DISSABTES EN MOVIMENT El primer trimestre de 2024 presenta una nova edició del Cicle Dissabtes en Moviment, amb tres trobades que exploren el cos en moviment. La primera sessió, el 20 de gener, estarà a càrrec de Diana Gadish, oferint un espai dedicat al Moviment Autèntic, amb la dansa improvisada com a mitjà per trobar fluïdesa i consciència corporal. Les pròximes sessions tindran lloc el 17 de febrer amb Maria Ribera i el 16 de març amb Jordi Cortés.

TALLER D’INICIACIÓ A LA SERIGRAFIA AMB ALBERT LIZÁRRAGA El 27 de gener, el CRA’P acollirà per primera vegada un taller d’iniciació a la serigrafia en col·laboració amb Kabuseta Studio, entitat local especialitzada. L’artista Albert Lizárraga serà l’instructor, guiant els participants a través de les bases d’aquesta tècnica, amb l’oportunitat d’estampar el logotip del CRA’P en diverses superfícies com samarretes i bosses de tela.