La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès entrega premis a entitats que han destacat en defensa de la sanitat pública de qualitat

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès va entregar aquesta setmana premis a entitats que han destacat en defensa de la sanitat pública de qualitat i a altres que, en el seu parer, fomenten la sanitat privada. L’Acte va tenir lloc al Casal Popular La República el passat dimarts 9 de gener  i durant aquest acte, es van lliurar diplomes a un grup d’organitzacions que s’han destacat pel seu compromís per la causa de la sanitat pública de qualitat.

Algunes de les entitats reconegudes van ser Afimoic, Suficientment, Mollet i Baix Vallès Respira, Comissió Covid Persistent del Vallès, i la FAVV de Mollet. L’Antonio López i la Miriam Sampere, en el seu discurs, van elogiar aquestes entitats pel seu excepcional treball al llarg del 2023. Van subratllar la importància crítica d’aquestes organitzacions en la defensa d’una sanitat pública de qualitat, i van animar-les a continuar impulsant millores en els serveis sanitaris i defensant els drets dels i de les pacients. A més, es va fer una crida a la col·laboració entre entitats i professionals per abordar els reptes actuals del sistema sanitari.

El lliurament del premi Llimona va reconèixer altres entitats que contribueixen al foment de la sanitat público-privada, entre elles, la Fundació Sanitària de Mollet, Societat de Socors Mutus, el CatSalut i Ressonància Magnètica de Mollet. La Plataforma va comprometre’s a fer arribar aquest reconeixement a la Fundació Sanitària de Mollet.

L’acte va concloure amb un homenatge a tots els professionals i entitats que dediquen el seu temps i esforç a garantir una atenció sanitària pública de qualitat per a tothom. Aquest reconeixement ressalta la importància de la col·laboració i el treball conjunt en la millora de la sanitat a la comunitat local.