El 29è Concurs de Fotografia inicia la Festa Major de Sant Vicenç 2024 

Ondulacions de Mercedes Ramírez, primer premi del Concurs de Fotografia de Sant Vicenç

El jurat del 29è Premi de Fotografia de Sant Vicenç 2024 ha fet públic el veredicte d’aquesta edició en la que s’han presentat 199 fotografies d’autors i autores de Mollet del Vallès i d’arreu de l’Estat. Un cop fet públic el veredicte, les imatges estaran exposades al Centre Cultural La Marineta fins el 17 de febrer.

Com és tradicional, l’acte també ha servit per donar el tret de sortida de la Festa Major d’Hivern.

Categories/Premis

·Tema Mollet (75 fotos presentades) 

1er Premi Mercedes Ramírez Andrada “Ondulacions”

2n Premi  Roger Candela i Callado “El gran ball”

3r Premi  Silvia Luengo “Molletense tocando estrella”

Amar de Mónica Vila, guanyadora en Tema Lliure

·Tema Lliure (107 fotos presentades)

Mónica Vila Ferreirós  “Amar”

La Luz al final del túnel, guanyadora de Mollet amb orgull

·Tema Mollet amb orgull (17 fotos presentades)

José Reyes Belzunce  “La luz al final del túnel”

La regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, ha ressaltat “la consolidació del Premi de Fotografia de Sant Vicenç com una de les iniciatives culturals importants de la nostra ciutat i element de referència indiscutible en la programació de la nostra Festa Major d’Hivern”“Enguany, hem dedicat un apartat del concurs a la realitat LGTBIQ+, a través del qual hem volgut canalitzar el suport i el compromís de la societat civil en visibilitzar la diversitat sexual”, ha destacat.

En aquesta edició, s’han presentat 199 fotografies de 44 autors i autores provinents de 16 localitats diferents d’arreu de l’Estat: Mollet (27), província de Barcelona (8), província de Tarragona (2), província de Girona (1), Galícia (2), Comunitat Valenciana (2), Astúries (1) i La Rioja (1).

L’exposició es pot visitar al Centre Cultural La Marineta fins el 17 de febrer en horari de dilluns a divendres, de 15.15 h a 21.30 h i dissabtes de 10 h a 14 h i de 16.30 h a 20.30 h.