Mollet gastarà 81.000 euros en reparar jocs infantils de les escoles de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha començat els treballs de la posada a punt dels jocs infantils de les escoles públiques i les escoles bressol de la ciutat. Està previst, segons informa l’Ajuntament de la ciutat, que els treballs de revisió i/o renovació d’aquests espais, que van començar el passat 11 de gener,  s’allarguin finals de febrer havent actuat als centres educatius, escoles bressol i al Centre d’Educació Especial Can Vila

Els treballs que s’estan duent a terme són reposar peces trencades o perdudes, reparar aquells jocs que no funcionen correctament, fixar cargols i peces, eliminar elements que puguin resultar perillosos per als infants, pintar jocs desgastats, entre d’altres i en alguns cassos renovació de jocs infantils. El cost de la actuació és de 81.668,95 euros.

Per l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, “amb aquestes actuacions, l’Ajuntament de Mollet del Vallès segueix la seva planificació de reparació, adequació i millora als centres educatius públics de la ciutat i a les nostres escoles bressol amb l’objectiu de seguir millorant la seva funcionalitat facilitant que els nostres petits i joves també puguin gaudir d’uns espais de lleure adequats”.