Mollet manté les bonificacions del 50% en els títols multiviatge i la T-Gent Gran i T-Jove

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha anunciat que manté la reducció del 50% del preu de la targeta multiviatge i dels bitllets bonificats (T-Gent Gran i T-Jove) de l’autobús urbà durant el primer semestre de 2024.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’acull de forma voluntària a la mesura del Govern espanyol que manté la rebaixa del 30% del transport públic urbà i interurbà durant sis mesos, fins al juny. El consistori complementa el descompte en un 20% més fins a arribar al 50%.

Els nous títols es podran adquirir a partir d’avui als llocs habituals de venda. Pel que fa a la caducitat de tots els títols comprats abans del 14 de gener s’allargarà fins al 30 d’abril per tal de permetre el màxim aprofitament dels títols per part de les persones usuàries.

L’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio Calé, ha destacat que ” hem decidit tornar a acollir-nos a aquesta mesura que afavoreix a la ciutadania de Mollet i que potencia la mobilitat sostenible i fomenta l’ús del transport públic”