Ràdio Mollet premia amb el Micròfon de l’Any la copilot Lorena Romero i amb la Notícia de l’Any les troballes de l’entorn de l’Església de Sant Vicenç 

Ràdio Mollet ha celebrat el seu 43è aniversari amb una nova edició de la Festa de la Ràdio, en la qual s’ha premiat a la copilot de rallies Lorena Moreno amb el Micròfon de l’Any i a les troballes arquelògiques de l’entorn de l’Església de Sant Vicenç amb la Notícia de l’Any. Es tracta dels premis més destacats que atorga l’emissora municipal Ràdio Mollet.

La copilot de rallies molletana Lorena Moreno, considerada com la millor copilot femenina de la competició en la categoria 2RM, ha estat distingida amb el Micròfon de l’Any després d’aconseguir un doblet de títols nacionals: La Beca Júnior RTS i la Peugeot Rally Cup Ibèrica.  

Al marge del Micròfon de l’Any, com es habitual, també s’ha lliurat la Notícia de l’Any per l’esdeveniment més noticiable de 2023 que en aquesta edició ha recaigut a les troballes arqueològiques a l’entorn de l’Església de Sant Vicenç. Unes troballes que han permès trobar restes de l’època romana i dels segles baixmedievals XIV I XV.  

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha destacat “la importància de la comunicació de proximitat. Fa 43 anys que la nostra ciutat va apostar per creure, per reconèixer  la importància d’aquesta via de comunicació. Convençuts que és un instrument totalment necessari no només per  informar i sinó per enfortir la nostra societat“.

També com és tradicional, durant la Festa de la Ràdio, s’han atorgat un seguit de mencions especials a diferents persones i/o entitats de la ciutat per la seva trajectòria o per haver assolit una fita concreta.

En concret, els premiats han estat Jaume Muntsant i Bastida, qui porta 15 anys presentant a Ràdio Mollet el programa de música Núvol de Fum, el Ball de Diables de Mollet pel seu 40è aniversari, els quatre Síndics Personers Francisco Amaya Moreno, Vicenç Vilà i Armadans, Lluís Martínez Camps i l’actual, Salvador Rovirosa Oliver, coincidint amb el 20è aniversari del Síndic Personer de Mollet del Vallès i el Club Muntanyenc Mollet per l’organització del I Campionat de Marxa Nòrdica de Catalunya.

 La Festa ha estat amenitzada per l’artista local, Nina Ros, acompanyada al piano pel també molletà, Santi Mas.