Alejandro Muñoz i Núria García millors esportistes de Mollet del 2023

El Teatre Can Gomà va acollir divendres la Nit de l’Esport, una festa que enguany compleix els 31 anys i en la que s’ha reconegut els i les esportistes, equips i entitats que han destacat al llarg de la temporada 2022-2023 ja sigui pels seus èxits o per la promoció de l’esport local.

Aquesta edició de la Nit de l’Esport ha comptat, entre d’altres, amb la presència de Mireia Dionisio Calé, alcaldessa de Mollet del Vallès, Leo Conde García, regidor d’Esports, Josep March i Claret, representant territorial de l’esport a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport, Josep Monràs i Galindo, secretari General de la Unió d’Esports de Catalunya i vicepresident de la Unió de Consells Esportius de Catalunya i Abel García Marín, assessor de l’Àrea d’Esports i Activitat Física de la Diputació de Barcelona.

L’alcaldessa de Mollet del VallèsMireia Dionisio Calé, ha volgut felicitar “als guanyadors i guanyadores en particular i, en general, a tots als molletans i molletanes que aposten per la salut i l’esport recordant també la feina d’aquelles persones que de forma altruista i desinteressada treballen dins l’associacionisme esportiu de la nostra ciutat”. Dionisio ha afegit que “la festa d’aquesta nit, que enguany compleix 31 anys, és un clar exemple de la tradició esportiva de Mollet i de la defensa clara per potenciar la salut i el benestar de la nostra ciutadania”.

De la seva banda, el regidor d’Esports, Leo Conde García, ha felicitat “als i a les esportistes de Mollet, als seus tècnics i monitors i a tot el teixit esportiu que segueixen fent de la nostra ciutat un referent en multitud de modalitats esportives”. Conde també ha volgut recordar que “no podem oblidar mai els beneficis que comporta la pràctica esportiva, no només per a la nostra salut, sinó també com a eina de cohesió social i de foment dels valors i l’esforç”.

Premis de la XXXI Nit de l’Esport 

·         Millor promesa masculina: Alejandro Muñoz Rodríguez del Club Atlètic Mollet.

·         Millor promesa femenina:Núria García Gálvez de l’Actitud Boxing Crew

·         Millor equip absolut:Equip de bàsquet del sènior 1 femení del CE Escola Sant Gervasi. 

·         Millor equip de base: Equip Benjamí A del Club Unió Futbol Sala Mollet

·         Millor club o entitat esportiva: UD Molletense

·         Millor entrenador/a: Juan Miguel López Sánchez del Club Atlètic Mollet.

·         Millor escola: Escola Montseny

·        Millor patrocinador esportiuHotel Ibis

·         Premi a l’esportivitat jocs escolars: Escola Can Besora

·         Premi gest i valors esportiusEscola Montseny per la Cursa Save the

           Children

·         Millor esportista masculí: Pere Garriga Cazorla del Club Escacs Molle

·         Millor esportista femeninaJudith Carricondo Gálvez de l’Actitud Boxing Crew

Mencions Especials

·         Club Muntanyenc Mollet

·         Lorena Romero García

·         Ona Caminal Sagalés

·         50è aniversari Club Tennis Mollet

·         Equip de la Policia Municipal

·         Carla Onrubia Román

Premi Internacional

Toni Bou i Mena

Premi Especial Nit de l’Esport – Valors de Vida

Andrea de la Torre del Club Patinatge Artístic Mollet