Chico&Rita de Fernando Trueba va iniciar el el 16è Cicle de Cinema Cubà al Mercat Vell

El dissabte 27 de gener Mollet amb Cuba va iniciar el 16è Cicle de Cinema Cubà al Mercat Vell amb la pel·lícula Chico&Rita de Fernando Trueba i Xavier Mariscal. En l’acte van estar presents els Cònsols de Cuba a Barcelona. La Cònsol Teresita Castillo va dirigir unes paraules d’agraïment a la Mollet amb Cuba pels 16 anys d’aquest Cicle de Cinema.

L’acte també va comptar amb la companyia de Xavier Esteve, director de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet, que va parlar de la importància de la música cubana al món i de les seves anècdotes viscudes amb els músics cubans.

L’entitat molletana en un comunicat ha explicat que “Ens sentim immensament satisfets d’haver arribat a aquest aniversari; durant aquests anys hem exhibit un total de 45 projeccions entre pel·lícules i documentals, de mica en mica aquest Cicle s’ha anat consolidant a la programació cultural i solidària de la nostra ciutat, només parada per la pandèmia de la Covid”.

“Durant tots aquests anys hem pogut gaudir i aprendre sobre diferents àmbits de la realitat cubana, amb una denúncia permanent del Bloqueig imposats pels EUA durant més de 60 anys. El rebuig a la inclusió per part dels EUA a Cuba a la llista de països patrocinadors del terrorisme, així com l’ocupació il·legal per part nord-americana del territori de la base naval de Guantánamo”, expliquen des de Mollet amb Cuba

La propera pel·lícula serà el documental “Tarea  Vida de Cuba, Combatiendo el Cambio Climático”, que es presentarà el dia 24 de febrer a les 17.30 al mateix emplaçament.