The Pool Killers guanya la 41a Final Lliga Amoba

Es repeteixen els finalistes però canvia el campió, el The Pool Killers s’imposa per 10-5 al Pool Mir C, aconseguint el primer títol d’aquest equip i setè del local. En una final on els campions s’han posat per davant al marcador ben aviat i no han deixat apropar-se al rival.

Pel quadre guanyador: Ricardo Martín (5 Lligues i 1 Copa d’Amoba. També un 6è lloc en el darrer Open Catalunya i 2 Campionats de L’Endroit). Àlex Sarrià (1 Open Catalunya Popular i 1 Lliga Amoba). Genís Busquets (3 Lligues d’Amoba) i Rubén Díaz, (8 Lligues d’Amoba, sent millor jugador en 3 ocasions i 1 Copa d’Amoba. També un 4art lloc al nostre Open Catalunya i 1 Campionat de L’Endroit.

Entre els finalistes: Curro Fernández (1 Campionat d’Espanya per equips,1 de Catalunya individual Júnior, 1 Open Vitòria considerat un dels millors d’Espanya, 7 Lligues d’Amoba sent 1 vegada millor jugador, 1 Copa d’Amoba,1 Open Catalunya Popular de Primera, 1 Campionat de L’Endroit i 2 Open de Parella Escocesa L’Endroit. Cata Sorín (7 Lligues d’Amoba sent el Millor Jugador en 1 ocasió, 3er al nostre Open Catalunya de Parella Escocesa, 2 Open de Parella Escocesa L’Endroit, 1 Open Setmana Santa de L’Endroit), Essadik Arkied (1 Lliga d’Amoba i 1 Millor Jugador de Segona), Jordi Malagón (Campió d’Espanya Individual i per Equips, 4art. Open Catalunya Parella Escocesa, 5 Lligues d’Amoba sent Millor Jugador en 1 ocasió i 7 Campionats de L’Endroit i Genís Joan.

El premi al Millor Jugador de Primera ha estat per Dani González (Campió d’Espanya Sub 19 en Bola 10 i 3er en Bola 8, 3er a l’Open de Primeres a Saragossa considerat el més important de l’estat, 1 Lliga d’Amoba Primera i 4 vegades Millor Júnior de l’Open Catalunya), del Pool Mir A, aconseguint per segona vegada consecutiva el títol al vèncer 6-4 al Rubén Díaz.

A Segona LEndroit 3 s’ha imposat 10-5 als de La Palmera (PPP).

En Rido El Bachiri (E3), ha estat el Millor Jugador de Segona a l’imposar-se 5-1 a Ander Vega del (BG3).

La seu de la Final ha estat el Bar Granja. En aquesta edició han participat 180 jugadors dels 12 locals que han format la Lliga, la majoria de Mollet.