Arranca a Can Borrell el programa “l’alcaldessa amb tu” amb contactes amb entitats, veïns i comerciants

La primera actuació del nou programa de proximitat i diàleg amb la ciutadania, ‘l’Alcaldessa amb tu’ ha tingut lloc al barri de Can Borrell. L’alcaldessa, Mireia Dionisio Calé, s’ha reunit amb l’associació de veïns, ha visitat comerços, les obres en curs i ha escoltat de primera mà les inquietuds i necessitats del veïnat. Durant la jornada, l’Oficina d’Alcaldia ha atès prop d’un centenar de persones.

Aquest dilluns ha arrencat el nou programa ‘L’alcaldessa amb tu’ que té per objectiu fomentar la comunicació directa i personal de l’alcaldessa amb el veïnat de la ciutat i apropar l’activitat municipal a tots els col·lectius de Mollet. La primera actuació ha estat la visita de l’alcaldessa al barri de Can Borrell. 

Durant la jornada, Mireia Dionisio Calé, ha visitat comerços del barri, les obres del futur carril bici de Rivoli i del Correcan, s’ha reunit amb la brigada de neteja del sector de Can Borrell i amb l’associació de veïns. A més ha escoltat al veïnat que s’ha acostat a la carpa per escoltar de primera mà les seves inquietuds i necessitats.

L’Oficina d’Alcaldia ha atès prop d’un centenar de peticions i suggeriments. Ara, aquestes propostes ara s’estudiaran i es consensuaran per tal què es transformin en accions de millora del barri.

Per l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, “la jornada d’ahir va ser molt enriquidora. L’alcaldessa als barris és un espai necessari per detectar que necessiten els veïns i veïnes de la ciutat. Entenem la política com una eina per millorar la ciutat, un espai de corresponsabilitat entre ciutadania i administració“. L’alcaldessa també ha volgut agrair a ” tots els veïns i veïnes que es van apropar a la carpa“.