La Irmandade A Nosa Galiza de Mollet va dur a terme l’ofrena a Rosalía de Castro

La Irmandade A Nosa Galiza de Mollet del Vallès va dur a terme l’ofrena floral a Rosalía de Castro dissabte passat, com és costum anualment. L’esdeveniment va tenir lloc a la plaça de Padró de Mollet del Vallès, coincidint amb el dia de naixement de la poeta gallega.

A l’ofrena van participar diverses entitats, incloent-hi les que formen part de Cases de Galícia de Barcelona i Província, així com de la Federació d’Entitats Culturals Galegues a Catalunya, juntament amb entitats municipals com el Centre Andalús, entre d’altres.

L’acte va consistir en una ofrena floral al bust de la il·lustre autora, seguit de la lectura de poemes i música gallega a càrrec de l’entitat organitzadora. Entre els assistents hi havia membres de la corporació local, encapçalats per l’alcaldessa, Mireia Dionisio així com el diputat del Parlament de Catalunya, Mario García.

Després de l’ofrena, els convidats i veïns de Mollet es van dirigir a la seu de l’entitat al carrer Castelao, on van gaudir de productes gallecs i van brindar amb una tassa de caldo glòria en honor a Rosalía.