La Generalitat licita el carril bici que connectarà Mollet amb Montcada

La Generalitat de Catalunya licita les obres per construir el nou carril bici que connectarà Montcada i Reixac amb Mollet per 10 milions d’euros. La infraestructura connectarà les dues ciutats per la N-152z, carretera que tindrà una longitud de cinc quilòmetres.

L’administració catalana preveu que aquesta licitació pugui ser finançada amb fons Next Generation, de la Unió Europeu, en el marc del Pla de xoc de mobilitat sostenible, segur i connectat en entorns urbans i metropolitans.

Ara, les empreses interessades ja poden presentar les seves ofertes i tenen com a termini fins dijous que ve dia 4 d’abril.

El nou plec de clàusules (publicat a la Plataforma de Serveis de Contractació Pública) disposa de dos lots que configuren la nova contracta. El primer, el més gran, és el d’Obra civil que té un pressupost de 9.528.569,26€ i una durada de 18 mesos. El segon lot se centra en la senyalització abalisament i defenses compta amb un pressupost de 614.461,28 € i un termini d’execució de dos mesos, comptadors a partir de la data de formalització de l’acta de replanteig. D’aquesta manera, tots dos lots configuren un cost total de 10.143.030,54€.

Durant la tardor passada, concretament en data del 18 d’octubre del 2023, el departament de Territori ja va aprovar el projecte constructiu que ara passa a concurs públic.