L’oficina d’Alcaldia s’instal·la a Col·legis Nous per rebre les peticions i suggeriments dels veïns

L’alcaldessa, Mireia Dionisio Calé, visita avui dimarts dia 12 de març el barri de Col·legis Nous. Des de les 11 del matí l’Oficina d’Alcaldia s’ha instal·lat a la Rambla Nova, davant de l’escola Col·legis Nous i regidors i altres persones de l’oficina han començat a atendrà peticions i rebre suggeriments de les persones que s’acostaven a la carpa.

La carpa funciona d’11 a 13h i de 16 a 18h. L’alcaldessa estarà present a la carpa de 17 a 18 h per atendre personalment a la ciutadania que s’apropi.

Serà la segona actuació que es duu a terme a la ciutat dins del programa, ‘L’alcaldessa amb tu, als barris’. La primera va ser a Can Borrell.

L’alcaldessa visitarà el barri i allà, ella i el seu equip es reuniran amb l’associació de veïns, visitaran comerços, les obres en curs i els equipaments municipals i atendrà al veïnat, per escoltar de primera mà les seves inquietuds i necessitats.

D’aquestes estades als barris sorgiran propostes que, un cop estudiades i consensuades, es transformaran en accions que establiran el full de ruta per a la millora del barri.

El programa ‘L’alcaldessa amb tu’, té per objectiu fomentar la comunicació directa i personal de l’alcaldessa amb el veïnat de la ciutat i apropar l’activitat municipal a tots els col·lectius de Mollet. El programa consta de diverses actuacions com la visita de l’alcaldessa als barris, que es va iniciar a Can Borrell, les intervencions en directe a les xarxes socials i al ‘Fil directe amb l’alcaldessa’ de Ràdio Mollet, així com la resta de canals habituals de contacte (bústia, telèfon, correu electrònic i xarxes socials).

Aquestes vies de comunicació estan pensades per garantir que tota la ciutadania tingui l’oportunitat de fer arribar les seves consultes, propostes i inquietuds de manera còmoda i accessible, reafirmant així el compromís de l’administració amb l’atenció de proximitat i el servei públic.