La merceria Rosa de Montserrat abaixa la persiana després de 60 anys

La merceria Rosa de Montserrat del carrer Jaume I de Mollet del Vallès abaixa la persiana després de més de 62 anys de trajectòria comercial. El motiu no és cap secret: Sara Montserrat, actual propietària, es jubila després de passar tota la vida rere el taulell i la botiga tanca per manca de relleu.

Des de fa dies la façana de la veterana botiga anuncia les grans rebaixes que es fan a l’interior a causa del tancament per jubilació. Una oportunitat que no estan deixant passar els clients de l’establiment i que omplen el comerç a les hores que obre.

Ara per ara la merceria obre tres matins a la setmana i no hi ha una data de tancament confirmada sinó que aquesta anirà lligada a la liquidació dels productes que encara hi ha a la botiga.

La merceria Rosa de Montserrat ha estat gestionada per dues generacions familiars que han treballat a la botiga. L’establiment va ser fundat pels pares de l’actual propietària en Mateo Montserrat i la Rosa Ayora l’any 1962. Ara fa sis anys ja es va jubilar la Pilar Montserrat, també filla dels fundadors, i va deixar tota la gestió en mans de la Sara Montserrat que ara també es jubila. El comerç tanca per falta de relleu segons ha explicat la seva propietària a Ràdio Mollet.