Obert el termini per presentar-se al XXV Premi Juvenil Vicenç Plantada, adreçat a l’alumnat de batxillerat

El Centre d’Estudis Molletans (CEM) ha convocat el XXV Premi Juvenil Vicenç Plantada. Aquest certamen s’adreça a l’alumnat de Segon de Batxillerat que hagi dedicat el treball de recerca a temes relacionats amb Mollet o el Baix Vallès. El termini per presentar treballs finalitza el 20 de maig.

L’objectiu del premi és estimular la recerca de temàtica local entre el jovent. Per això, des de l’any 2000, el CEM convoca anualment aquest certamen per a joves de Segon de Batxillerat que hagin acabat el treball de recerca i que el tema d’estudi tingui una relació directa amb la ciutat de Mollet o el Baix Vallès.

Per presentar-se, cal elaborar un article de divulgació basat en el treball, i presentar-lo com a molt tard el 20 de maig. El jurat valorarà el tema proposat i la originalitat; l’aportació d’informació inèdita; la qualitat lingüística i periodística de l’article; l’estructuració i la presentació; la metodologia i el rigor emprats, i l’interès general que pugui suscitar l’article.

Es premiarà un únic article amb 350 euros i la possibilitat de ser publicat a la revista Notes, si així ho considera el jurat. També es podran concedir accèssits que consistiran en la publicació a la revista Notes o qualsevol altra publicació del Centre d’Estudis Molletans o de l’Ajuntament. El veredicte i el lliurament del premi es faran públics durant el mes de juny.