El Centro Cultural Andaluz de Mollet organitza la tradicional processó de Setmana Santa

La ciutat de Mollet es prepara per la Processó de Setmana Santa organitzada pel Centre Cultural Andalús.

El pròxim dissabte 23 de març, els carrers es convertiran en un escenari de reverència i tradició, ple d’olor d’encens, el so hipnòtic de tambors i cornetes, i la llum suau de les veles acompanyant els costalers, natzarens, dones de mantellina i les emocionants veus de les saetes, tot en honor als quatre passos que seran portats en aquesta solemne processó: El Crist del Gran Poder, la Verge del Major Dolor, i els passos portats pels més joves, la Verge dels Dolors i Crist del Gran Poder.

L’itinerari de la processó començarà a les 19 hores des del pati del Teatre de Can Gomà. Després de sortir pel carrer Castelao, continuarà pel carrer Comte d’Urgell, Gaietà Víncia, Jaume I, carrer Espanya, on es farà una reverència al Crist de la nostra parròquia a l’Església de Sant Vicenç, seguit per la Baixada de Can Rota, carrer Portugal, i retorn a Can Gomà pels carrers Roger de Llúria i Castelao. Durant el recorregut, es faran parades davant de finestres i balcons adornats amb penjadors de Setmana Santa, per escoltar les saetes interpretades per Pepi López, Juan de Úbeda, Andrés Torres, Carlos Delgado i Pepi Tobaja.

En el retorn al Teatre de Can Gomà, els grups de ball Triana, Arte y Compás, i Semilla Flamenca oferiran una magnífica actuació en honor a les imatges i a tots els participants de la processó. Un moment de devoció, cultura i tradició que no es pot perdre cap ciutadà de Mollet.