La Policia Municipal de Mollet incorpora dos vehicles híbrids

La Policia Municipal de Mollet del Vallès ha incorporat dos nous vehicles patrulla híbrids. Amb aquestes dues noves incorporacions, en aquests moments, el parc mòbil de la Policia Municipal compta amb el 80% de  vehicles elèctrics o híbrids, seguint el compromís de renovar el parc mòbil municipal amb vehicles de baixes emissions.

Tots dos estan completament equipats per a la seva funció i demà mateix ja s’incorporaran  al patrullatge del municipi. Disposen del que s’anomena kit de detinguts i d’un sistema de llums d’emergència i sirena, entre d’altres.

En total, el parc mòbil de la Policia Municipal està format per sis vehicles patrulla logotipats i vuit motocicletes, de les quals quatre són elèctriques. 

L’import de les dues noves incorporacions és de 124.085,60 euros, IVA inclòs,