El Centro Cultural Andaluz de Mollet celebra el 45è aniversari amb un sopar

Amb una emocionada expectació, el Centre Cultural Andalús de Mollet s’apropa a un moment trascendental en la seva història: el seu 45è aniversari. Després d’anunciar-ho des de l’assemblea general i en diversos actes posteriors, l’entitat ha confirmat que aquest any serà molt especial per a ells.

“És el millor motiu per tenir l’oportunitat de donar-vos les gràcies per tots aquests anys junts i per continuar aquí amb l’associació”, va expressar la seva presidenta Charo García en un escrit que ha adreçat als socis i socies.

Per tal d’expressar el seu agraïment a tota la comunitat, el Centre Cultural Andalús ha organitzat una celebració especial que tindrà lloc al Mercat Vell el proper dissabte 6 d’abril a les 20:00 hores.

Es tractarà d’un sopar-còctel, amb els assistents de peu, amenitzada amb la actuació en directe del grup Sevillanía.

Ateses les restriccions de l’aforament, l’entrada està reservada per a un soci o sòcia oficial, acompanyat d’una persona de la seva elecció.

L’entitat indica que és crucial reservar la plaça abans del dia 1 d’abril, i les reserves seran gestionades per ordre estricta d’arribada fins a completar l’aforament.

Per realitzar la reserva, es demana enviar un correu electrònic a ccamol@hotmail.com o un missatge de WhatsApp al 619 933 744, indicant el nom i cognoms del soci o sòcia, així com els de l’acompanyant.