La 17a Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO) serà del 12 al 14 d’abril

Del 12 al 14 d’abril, Mollet del Vallès es convertirà en l’epicentre de la cultura titellaire amb la celebració de la 17a Mostra Internacional de Titelles de Mollet (MITMO). Aquest esdeveniment, reconegut a nivell internacional, reunirà a 14 companyies procedents de diferents parts del planeta, oferint un total de 25 espectacles variats que prometen captivar a públics de totes les edats.

Amb més de 60 representacions i 13 hores d’instal·lacions participatives, la MITMO 2024 promet una experiència única i enriquidora per als amants de l’art titellaire i per a tots aquells que vulguin gaudir d’una oferta cultural d’alt nivell.

La presentació d’ aquesta esperada edició, la faran l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, acompanyada per la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, i el director de la companyia molletana Galiot Teatre, Jordi Monserdà, el dimarts 2 d’abril.

Abans d’aquest esdeveniment, es durà a terme el Circuit dels Aparadors dels Titelles, una iniciativa que a les 17:30 hores, a la Plaça Prat de la Riba, iniciarà el recorregut pels aparadors dels comerços participants de la MITMO, donant un tastet del que els visitants podran esperar durant els dies de la mostra.

La presentació oficial de la programació tindrà lloc a les 18:30 hores a La Marineta, moment en què es desvelaran totes les novetats i detalls de la MITMO 2024, consolidant així la ciutat de Mollet del Vallès com una referència en el món dels titelles i les arts escèniques a escala internacional.