L’Ajuntament de Mollet alerta d’un intent d’estafa fent-se passar per personal municipal

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha alertat aquest cap de setmana passat a la ciutadania sobre un intent d’estafa perpetrada per individus que es presenten com a personal del consistori.

La situació ha generat inquietud entre els residents, ja que s’ha descobert que algunes persones han estat contactades per individus que afirmen representar l’Ajuntament. És essencial destacar, expliquen des de l’Ajuntament de Mollet, que el personal municipal mai sol·licita informació bancària ni demana la realització de transferències de diners a través de trucades telefòniques o missatges de WhatsApp.

Amb la finalitat de prevenir més incidents i informar adequadament a la població, l’Ajuntament ha proporcionat els següents números de contacte per obtenir assistència i orientació:

  • Telèfon de l’Ajuntament: 935719500
  • En cas d’haver patit aquesta situació, es recomana trucar al 112 o a la Policia Municipal al 935445096.

S’insta a tots els ciutadans a exercir la màxima precaució i a no compartir informació confidencial amb persones desconegudes. A més, es demana la col·laboració dels veïns per a la identificació i denúncia d’aquests estafadors.