Preparen un nou operatiu de cerca per trobar el treballador de l’Hospital de Mollet desaparegut fa més d’un any

Nou intent de recerca del veí de les Franqueses i treballador de la Fundació Sanitària Mollet, José Antonio Martínez López, desaparegut a la Sierra de Béjar i Candelario al Nadal de 2022. Les autoritats han marcat els dies 26, 27 i 28 d’abril com a nova data per rependre la cerca a la zona on va desaparèixer el 29 de desembre de 2022 quan feia una caminada en aquesta serralada de Salamanca.

Per a aquesta cerca, segons ha informat l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès, es necessiten persones voluntàries per donar suport als equips de la zona.

“És important tenir experiència en muntanya i, si és possible, experiència prèvia en rescats”, comenta l’Ajuntament vallesà en una crida per trobar voluntaris.

Per poder participar a la cerca cal omplir la fitxa adjunta a la informació apareguda a www.lesfranqueses.cat i enviar-la a ajuntament@lesfranqueses.cat . El termini d’inscripció finalitza el dijous 4 d’abril.

En cas de mal temps o d’altres circumstàncies que puguin impedir realitzar l’operació el darrer cap de setmana d’abril, l’operatiu es traslladarà als dies 3, 4 i 5 de maig.