El Club d’Escacs Mollet porta sis representants al XIX Campionat de Catalunya individual d’edats

El Club d’Escacs Mollet viu un altre emocionant capítol en la seva història amb la participació de sis dels seus representants al XIX Campionat de Catalunya individual d’edats, celebrat a Cambrils del 23 al 28 de març. Aquesta competició, que ha registrat un rècord d’inscripcions amb més de 540 jugadors, ha posat a prova les habilitats i la determinació dels joves talents delc lub.

L’expedició del Mollet Club d’Escacs, formada per sis jugadors i dos entrenadors, ha demostrat un esperit de competició encomiable i una voluntat ferma de gaudir cada partida com una oportunitat d’aprenentatge i creixement. Entre els destacats debutants, Martí Rubio Font, Guillem del Rosario Font i Samuel Betancourt Cardona han mostrat una actitud exemplar i han acumulat valuosos punts amb les seves actuacions prometedores. Tot i els inevitables nervis pròpis de la primera competició a Catalunya, han demostrat coratge i determinació, sent testimonis de la seva promesa com a futurs talents del club.

D’altra banda, els tres participants experimentats del Mollet Club d’Escacs han aportat la seva saviesa i destresa al torneig, emergint com a veritables contendents en les seves categories respectives. Rafael Toro González, amb la seva vivacitat i joc vibrant, ha impressionat a propis i estranys, demostrant un gran potencial que promet futures glòries. Pau Mulet Polo, amb la seva quinta participació a Catalunya, ha demostrat ser un competidor formidable, destacant-se entre els millors i conquerint una respectable sisena posició.

James Lambert Pont, tot i la seva joventut, ha enfrontat el repte de la categoria sub-16 amb coratge i determinació, guanyant batalles contra rivals experimentats i mostrant un joc sòlid i prometedor que apunta a un futur brillant en el món dels escacs.

Aquesta participació al Campionat de Catalunya no hauria estat possible sense l’esforç i el suport de tota la comunitat del Club d’Escacs Mollet. Des de les famílies que han sacrificat temps i esforços per permetre als seus fills participar, fins als entrenadors que han dedicat hores de preparació i suport durant el torneig, així com al Club i Junta Directiva que han donat el seu suport incondicional, tots han contribuït a fer realitat aquesta memorable experiència.

Amb els valuosos aprenentatges adquirits en aquest torneig, els membres del Mollet Club d’Escacs es preparen per a la propera parada: el Campionat d’Espanya d’Edats a Salobreña al juliol.