Víctor Peñaranda s’emporta l’Open Setmana Santa de l’Endroit

Víctor Peñaranda de Badalona, es va endur diumenge per primera vegada l’Open Setmana Santa de l’Endroit després de vèncer a la final 6-2 a Fran Casado. En una final que s’ha anat decantant clarament pel costat del Víctor que ha fet un excel.lent campionat eliminant a dos dels favorits, un d’ells a les semis (Jorge Martín). En Víctor és un Primera categoría que ha evolucionat moltíssim en els darrers anys, passant de fer podi en el segon Campionat de Segones de L’Endroit’22 i ara proclamar-se campió amb claredat. El tercer lloc ha estat per Jorge Martín a l’imposar-se 6-3 a Sergi Romero pel 3er i 4art lloc.

El Fran de Girona és categoria Primera. Té en el seu haver 1 Open Parella Escocesa L’Endroit. Ha fet un campionat molt regular, aconseguint la final després de guanyar al Sergi Romero (jugador que prèviament havia eliminat a 2 dels favorits).

El Jorge de Barcelona, és un Màster i un dels favorits. Entre el seu ampli palmarès destaca: 1 Campionat de Catalunya d’Snooker, 2 vegades Campió Màster de Catalunya, 1 Campió Circuit Nacional d’Snooker, 1 Sots-Campionat LASE Snooker, 4art per Equips i 8è Individual en Bola 8 a Las Vegas categoria Primera per la VNA, 1 Copa Amoba, 1 Millor Jugador de la Lliga Amoba, i 1 Open Setmana Santa L’Endroit (la primera edició).

En aquesta edició hi han participat 16 jugadors, la majoria de Mollet. També ens han vingut a visitar des de Girona, Terrassa, Barberà, Badalona, i Barcelona.