El moviment i la dansa centren les activitats del CRA’P durant el mes d’abril

Durant el mes d’abril, l’entitat CRA’P de Mollet ofereix una variada programació d’activitats culturals centrades en el moviment i la dansa, tant per a adults com per a infants.

El 12 d’abril a les 19h, els amants de l’art podran gaudir de la presentació del procés de creació de la peça “OF SAND AND FRESH WATER” a càrrec de l’artista Souphiène Amiar, en residència a CRA’P. Aquest espectacle convida a l’espectador a explorar la immensitat del desert i la imaginació, tot qüestionant el paradigma de la productivitat en el món de l’espectacle. L’entrada serà lliure per a tots els interessats.

A més, torna el Cicle DISSABTES EN MOVIMENT, que tindrà lloc el tercer dissabte de cada mes d’abril a juny, de 10h a 13h. Durant aquestes trobades, es podrà gaudir del moviment corporal amb la guia de diferents professionals de la dansa i el treball corporal. El primer taller, el 20 d’abril, estarà a càrrec de Noemí De Angelis i es centrarà en la consciència corporal i l’exploració de la relació cos-ment.

El 27 d’abril, de 11h a 12:30h, es durà a terme el taller “DANSA EN FAMÍLIA” amb Iolanda Moya del Vado de “Moure’ns per viure”. Aquesta activitat està destinada a adults amb infants de 3 a 10 anys, i proposa diverses propostes corporals per retrobar-se amb la creativitat innata i enregistrar nous records en família.

Totes aquestes activitats tindran lloc a l’espai de CRA’P a Mollet, situat al carrer Anselm Clavé 67, 3r.

Per acabar, el 26 d’abril a les 20h, al MERCAT VELL, Oscar Dasí presentarà “ÀNIMA” dins del programa Arts i Escena per celebrar el Dia de la Dansa. En aquesta ocasió, el ballarí i coreògraf revisitarà aquesta peça que va crear l’any 2013, oferint un solo carregat d’acció, alegria i reflexió sobre el fracàs com a part inevitable de la vida.

Amb aquesta variada oferta d’activitats, CRA’P continua consolidant-se com un referent en el panorama cultural de Mollet i oferint oportunitats per a tots els amants de la dansa i el moviment corporal.